Lijmpistolen

TEC lijmpistolen, voor elke professional en elke toepassing
Voor het smelten van de Knottec polyamide lijmstangen en het vullen van krassen en andere beschadigingen in het hout zijn diverse tec lijmpistolen verkrijgbaar. Uiteraard hebben alle tec lijmpistolen een perfecte fit met de Knottec lijmstangen. Ze worden immers allebei in eigen huis geproduceerd, wat overigens ook een positief effect heeft op de zeer aantrekkelijke prijs van beide producten.

Knottec biedt verschillende industriële tec lijmpistolen. Allemaal van topkwaliteit, wel of niet draadloos, de een zwaarder dan de ander (van 36 stangen per uur tot wel 100 stangen per uur) en bijvoorbeeld met zelfregulerende of variabel in te stellen temperatuurinstelling.

De draadloze tec lijmpistolen zijn ontworpen om te werken met de 18V Ryobi One + batterij, maar zijn ook compatibel met Makita®, Dewalt®, Milwaukee® en Bosch® Professional 18V-batterijen bij gebruik met de relevante optionele Badaptor-batterij converters. De distributie in België en Nederland wordt verzorgd door Beltraco, die het gehele assortiment aanbiedt.

TOP